Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Cкандал у Чернігові: вболівальники “Ворскли” одягли футболки із зображеннями Гітлера

Під час матчу “Десна” – “Ворскла” (0:2) двоє вболівальників на фанатському секторі полтавців спостерігали за грою у футболках з написом “Мій дідусь австрійський художник” та зображенням Адольфа Гітлера.

Це стало відомо після того, як вони потрапили до об’єктиву телекамери транслятора гри (ТРК “Футбол”) на 50-й хвилині зустрічі.

Нагадаємо, на початку року у Львові розгорівся скандал: депутатка Львівської міськради та вчителька історії львівської школи №100 Мар’яна Батюк привітала у своєму Фейсбуці з днем народження Адольфа Гітлера. Незабаром жінку звільнили зі школи за “за вчинення аморального проступку, не сумісного з продовженням цієї роботи”.

Згідно з даними “Вікіпедії”, Адольф Гітлер — політичний та державний діяч Німеччини, райхсканцлер від 1933 до 1945 року, провідник Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (НСДАП), один з ідеологів національного соціалізму.

Гітлер був одним з ініціаторів розв’язування Другої світової війни, у якій Німеччина зазнала поразки. У ранніх роках захоплювався малюванням, його картини продаються і по нині.

Перейти до вмісту