Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Боксер з Полтавщини вразив суддів “Х-фактору” незвичайним ім’ям та голосом (ВІДЕО)

На шостий кастинг співочого шоу “Х-фактор”, що  відбувся у Дніпрі і який показали на телебаченні минулої суботи, 6 жовтня, завітав чоловік, родом з Гадяча Полтавської області.

Суддів “Х-фактору” він вразив спочатку своїм незвичайним ім’ям, бо його звуть Ангел Георгієв, а потім і голосом. Він виконав Giuseppe Di Stefano – Dicitencello Vuie і після його співу хіркові судді не змогли йому не дати 4-х “Так”. Тому учасник пройшов у наступний етам шоу – тренувальний табір.

“У вас стільки різних плюсів, що не вистачить часу їх перелічувати. У вас цікаве ім’я, чудовий голос. Я так розумію, що ви ще й їздите верхи. Я не можу вам сказати ні, я кажу так”, – зазначив Дмитро Шуров.

“Вам дуже пасує вам ваше ім’я. Ви дійсно ангел, який дуже добре і гарно співає. Я кажу вам так”, – сказала Настя Камєнських.

“Мені дуже подобається ваша стриманість і у виконанні, і в поведінці на сцені. Ви дуже здивували академічним співом, не очікував цього. Це було дуже сильно і кажу вам так”, – запевнив Андрій Данилко.

Видання “Гадяч news” зазначає, що Ангел Георгієв – випускник Гадяцької міської школи №4. Окрім співу чоловік займається ще й тайським боксом. Тому Олега Винника пообіцяв навчити кільком прийомам.

 

Перейти до вмісту