Ви тут:
Відео Суспільство Україна 

Анонсованого раніше фільму “Крути” 6 грудня не буде (ВІДЕО)

Творці фільму “Крути” раніше говорили, що стрічка вийде 6 грудня 2018 року – у День Збройних сил України. Однак днями стало відомо, що прем’єру перенесли на 7 лютого. 29 січня, у день роковин бою під Крутами, відбудеться допрем’єрний показ фільму.

З цього приводу на сторінці фільму у Фейсбук розміщений ролик, де актори, що грають студентів, військових, називають імена своїх героїв і повідомляють про нову дату прем’єри.

“Тож ми вирішили, що правильніше за все буде приурочити вихід фільму до днів вшанування пам’яті тих, хто сто років тому захищав нашу країну”, – зазначив продюсер фільму “Крути 1918” Андрій Корнієнко, пише Держкіно.

Сюжет: історичний екшн «КРУТИ 1918» знятий за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти чотиритисячного, добре озброєного війська.

Перейти до вмісту