Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

30 молодих лідерів стажуватимуться у виконкомі Кременчуцької міської ради

Із  30 листопада по 07 грудня 2018 року тридцять молодих людей із числа лідерів  молодіжних громадських організацій, учнівського та студентського самоврядування проходитимуть стажування в департаментах, управліннях і відділах виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Як повідомили у Кременчуцькій міськраді, організаторами стажування  традиційно виступають  Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, управління молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Проходитиме воно на виконання Комплексної програми «Молодь Кременчука» на 2016-2020 роки  з метою залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, створення  умов  для  професійного зростання перспективних молодих державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.
У рамках стажування молодь ознайомиться із структурою міської влади, обов’язками структурних підрозділів, а також, спробує себе у вирішенні міських проблем. Нагадаємо, що до 2016 року  включно зазначений проект тривав один день. Починаючи з 2017 року, часові рамки стажування було збільшено до тижня. Цього року воно також триватиме  упродовж тижня.
 
 
Перейти до вмісту