Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Завершився дитячий конкурс малюнків та короткометражних фільмів «Моя Полтава – моє майбутнє»

Днями у приміщенні КО «Інститут розвитку міста» відбулося засідання журі конкурсу творчих робіт серед школярів міста «Моя Полтава – моє майбутнє» під головуванням заступника начальника управління освіти Наталії Дорохової.

Відповідно до Положення, конкурс проводили в період з 3 по 17 вересня включно. Він передбачає 2 номінації – «Образотворче мистецтво» (учні 1-4 класів) та «Короткометражний фільм» (учні 5-11 класів). До участі можна було подати 1 художню та 1 відео роботу від навчального закладу.

Загалом на конкурс було подано 31 роботу: 20 художніх робіт та 11 відеороликів. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Учні 1-4 класів мали намалювати свою ідею розвитку міста, якою вони бачать Полтаву в майбутньому (Якою ти бачиш рідну Полтаву через 12 років? Намалюй, якими будуть вулиці, парки, домівки. Як і де люди будуть навчатися, працювати, відпочивати? Де будуть жити?Як будуть пересуватися містом? Як зміниться наше місто?).

У короткометражних фільмах школярі представляють своє бачення майбутнього міста Полтава 2030. Їм було запропоновано 4 категорії відео-фільмів.

Так, конкурсна комісія визначила кращі з кращих робіт. Члени журі зазначили, що багато конкурсні роботи учасників майстерно виконані у різних техніках та за допомогою різноманітних матеріалів за вибором виконавця. А у короткометражних фільмах прослідковується любов до рідного міста, любов до Полтави.

Переможці будуть нагороджені спеціальними цінними подарунками для навчальних закладів та грамотами. 

Кращі роботи конкурсу будуть розміщені на інформаційних стендах Полтава 2030 в закладах загальної середньої освіти міста та ляжуть в основу промо матеріалів інформаційної кампанії «Моя Полтава – моє майбутнє».

Довідково:

Конкурс оголошений управлінням освіти Полтавської міської ради спільно з КО «Інститут розвитку міста», що виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».

Перейти до вмісту