Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

За добу на дорогах Полтавщини у трьох ДТП 3 людини загинули та четверо – травмовані (ФОТО)

Автомобільні аварії сталися у Полтаві, Лубенському та Хорольському районах Полтавської області. 

Учора, 4-го вересня, близько 17:40, по вулиці Алмазній у Полтаві, водій автомобіля «Audi» скоїв наїзд на 8-ми річну дівчину. Дитину доставили до медичної установи, проводять обстеження. Обставини та причини аварії встановлюють. Про це повідомли у ГУ НП у Полтавській області.

Близько опівночі, на 191-мі кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків, у Лубенському районі водій автомобіля «Volkswagen Transporter» скоїв наїзд на бетонний блок. Унаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся і загорівся. 

У результаті аварії, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні двоє пасажирів автомобіля. Згодом у реанімаційному відділенні померла одна із них – 52-річна жінка.

Зранку 5-го вересня, близько 06:30, на 228-му кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків, на території Хорольського району сталося зіткнення двох легковиків – «Volkswagen» та «Audi». 

У результаті аварії, від отриманих травм на місці події загинула пасажирка «Volkswagen», згодом у реанімаційному відділенні помер 71-річний водій того ж автомобіля.

Ще двоє учасників ДТП, серед яких дитина 8-ми років, отримали травми та госпіталізовані до лікарні (їх дані встановлюються). На місці події працюють поліцейські.

За всіма фактами працівниками поліції встановлюють обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.  Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Перейти до вмісту