Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Юніори Полтавщини отримали скарби королівства

Цього літа у королівстві ЮніорБанку відбувалися фантастичні пригоди. Діти, власники карток Юніора, мали можливість прийняти участь в акції “Фантастичні пригоди” і отримати скарби королівства. Охочих виявилося багато, тому ПриватБанк збільшив призовий фонд до 250 тисяч гривень.

Усього в квесті змагалися більш ніж 19 тисяч учасників з усієї України. Зокрема, в акції взяли участь 620  дітей з Полтавської області області. Із них 17 розумників успішно виконали всі завдання і дійшли до фіналу.

Акція закінчилася 20 серпня, і вже відомі імена переможців. Усі діти – переможці вже отримали від ПриватБанку повідомлення з привітанням. Ось текст цього повідомлення: «Сервіз знайдено. Вітаємо з перемогою в акції «Фантастичні пригоди». Найактивніших учасників чекають ще й сувеніри від ЮніорБанк. Виплата подарунка здійснюється шляхом зарахування грошей на Картку Юніора учасника.

“Щоб весело і цікаво провести літні канікули, ЮніорБанк запросив дітей до фантастичних пригод. Юніори мали можливість не тільки виконати завдання на фінансову грамотність, а й отримати приз, – говорить керівник напрямку ЮніорБанк Полтавського ГРУ  ПриватБанку Оксана Щербак. Ми щиро раді, що наша акція всім сподобалася, дякуємо за активну участь і вітаємо переможців. Також ми дякуємо батькам, які надавали дітям підтримку та допомагали порадою”.

#БізнесШкола #ЮніорБанк #КарткаЮніора

Довідково: ЮніорБанк – фінансова освітня програма ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, що стартувала в 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки “Освіта та кар’єра”, яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Перейти до вмісту