Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Викритому СБУ на хабарі начальнику міськвідділу Державної виконавчої служби Полтавщини оголошено про підозру (відео)

Співробітники СБ України викрили на хабарі начальника одного із міських відділів Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.
Оперативники спецслужби задокументували, що посадовець систематично отримував неправомірну вигоду від громадян за позитивні рішення з проблемних питань.
Він, зокрема, вимагав від мешканки Полтавщини шістнадцять тисяч гривень. За вказану суму зловмисник обіцяв повернути жінці частину квартири, що перебуває під арештом у зв’язку із заборгованістю за аліменти її колишнім чоловіком.
Правоохоронці затримали чиновника в одному з торгових центрів під час отримання другої частини хабара у розмірі дванадцять тисяч гривень.
У рамах відкритого кримінального провадження посадовця затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство. Операція з викриття зловмисника проводилась спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури.
Перейти до вмісту