Ви тут:
Комуналка Оголошення Полтавщина Суспільство 

Відсьогодні у Кременчуці розпочали трьохмісячник чистоти та порядку

Захід триватиме до 10 грудня включно, а проводять його із метою підготовки та гідного відзначення 447-ї річниці від дня заснування міста Кременчука та 75-ї річниці визволення його від нациських загарбників у II Світовій війні,  забезпечення своєчасного вивезення опалого листя з території об’єктів комунальної власності територіальної громади та ліквідації стихійних звалищ. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

У рамках проведення трьохмісячника чистоти і порядку, підприємства, організації усіх форм власності, учбові закла­ди, установи повинні навести по­рядок та благоустрій на прилеглих та закріплених територіях.

Кременчуцьке комунальне автотранспортне підприємство 1628 та комунальне підприємство «Благоустрій Кременчука» забезпечуватимуть технічну підтримку бюджетних та комунальних організацій і установ міста у період проведення двомісячника чистоти і порядку. Зокрема КАТП – 1628 мають проводити роботи з очищення прибордюрної частини шляхів від піску та бруду, а «Благоустрій Кременчука» – комплексні заходи з впорядкування території парків, скверів, інших територій, які належать до земель комунальної власності.

На комунальне підприємство «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» протягом цього періоду покладається завдання щодо завершення планових ремонтів на об’єктах дорожнього господарства Кременчука.        

Серед зобов’язань, що покладаються на КП «Спеціалізований комбінат ритуальних послуг», забезпечення проведення заходів із поточного ремонту та впорядку­вання братських могил та пам’ятників, що перебувають на утриманні підприємства.

Управляючі компанії повинні привести у належний стан цоколі будинків, паркани, прибудинкові території, дитячі майдан­чики, що перебувають на їх утриманні, залучити мешканців до впорядкування дворових територій.

Балансоутримувачі інженерних мереж і комунікаційних колодязів упродовж трьох місячника чистоти та порядку мають відновити асфальтове покриття в місцях виконання ремонтних робіт, які розташовані на території пішохідних зон вулиць міста, автошляхах, прилеглих територій до житлових будинків. А також забезпечити закриття відкритих колодязів на інженерних мережах зв’язку та тепло,- водо,- електропостачання, що перебувають у них  на утриманні.

Перейти до вмісту