Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській ОДА представили секретаря міської ради

Сьогодні під час апаратної наради перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький представив секретаря міської ради Олександра Шамоту.

“В п’ятницю на позачерговій сесії міської ради депутати зібрали кворум та прийняли рішення щодо обрання секретарем міської ради Олександра Шамоту. Сьогодні ми його запросили на апаратну нараду. Сподіваємось, що налагодиться співпраця з міською владою, адже чимало є питань та роботи у місті. Це і ремонт доріг, і боротьба з амброзією. Нам необхідно об’єднати зусилля, для того щоб мешканці відчули лише покращення життя”, – повідомив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

“Відтепер місто співпрацюватиме з обласною владою. Це те, чого не було раніше. Чимало роботи необхідно зробити для підготовки міста до зими. Але я обіцяю, що буду брати участь у кожній апаратній нараді обласної державної адміністрації та вирішувати нагальні питання”, – сказав Олександр Шамота.

Як повідомляє Коло, сьогодні вранці новообраний секретар міської ради Олександр Шамота не зміг потрапити в робочий кабінет. Коли депутат о восьмій прийшов до міськради, виявилося, що кабінет зачинений, а де ключі від нього невідомо.

Нагадаємо, що 14 вересня, у сесійній залі Полтавської міської ради опозиція звільнила заступників міського голови та міського голову.

 

Перейти до вмісту