Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві виявили громадянина Південної Кореї, який порушував міграційне законодавство

На території Полтави та Полтавської області працівники міграційної служби спільно з поліцейськими відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми продовжують роботу з примусового видворення іноземців, які порушують міграційне законодавство.

Днями в ході проведення цільових заходів виявлено іноземного громадянина, який нелегально знаходився на території України. Порушником виявився 57-ми річний громадянин Корейської Народно-Демократичної Республіки, який 8-м років відбував покарання в одній з виправних колоній, інформує управління Державної Міграційної Служби України у Полтавській області.

4-го вересня засудженого корейця було звільнено з установи, що виконує покарання у виді позбавлення волі.

За виявлене правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною першою статті 203 КУпАП, а саме ухилення від виїзду з України після закінчення терміну перебування. Накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

У відповідності до статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення про його примусове видворення за межі України.

5-го вересня працівниками міграційної служби спільно з поліцейськими доставлено громадянина КНДР до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, для подальшого примусового видворення з країни.

До відома, це вже третій іноземець, відносно якого, після відбування покарання, проводяться заходи щодо примусового видворення.

Перейти до вмісту