Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся волонтерський зліт «Youth volunteer campus»

З 7 по 9 вересня у комунальному закладі оздоровлення та відпочинку «Олімпійські надії» вирувало невгамовне волонтерське містечко «Youth volunteer campus». Тут зібралися ті, хто має досвід волонтерської діяльності та ті, хто мріє стати першокласним волонтером.

Учасники волонтерського злету мали змогу долучитися до кращих волонтерських практик та молодіжних проектів, взяти участь у інтенсивному навчанні методів реалізації власних ідей, повідомляють у міській раді.

Соціальне згуртування, лідерство, медіація, постановка цілей за технологією «SMART», боротьба з психологічним вигоранням, домедична допомога, правила самозахисту, виживання в екстремальних ситуаціях – всі ці та інші знання здобувала активна молодь протягом трьох днів у волонтерському містечку «Youth volunteer campus».

Протягом усіх часу для волонтерів працювала потужна професійна команда тренерів –Марія Тищенко, Сергій Чепіжний, Катерина Довгопола, Денис Капустянський, Юрій Яковенко, Ольга Воропай, Яна Андрус.

Висловлюємо вдячність волонтерському загону «Єдність» ВДНЗУ «УМСА» за плідну співпрацю та чудову організацію проекту, а також ГО «Поруч», Центру спеціальної підготовки «Скіф», AIESEC, UP:unique people, магазину «Планета Цукерня».

Перейти до вмісту