Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві футбольним турніром вшанували пам’ять загиблого бійця АТО

На стадіоні “Лтава” відбувся фанатський турнір, проведенням якого вшанували пам’ять ультрас «Ворскли», бійця полку «Азов» Антона Грицая.

Як розповіли у прес-службі “Ворскли”, у боротьбу за головний приз включилися 12 команд, розподілених на дві підгрупи.

У грі за «бронзу» «SS» не залишив шансів команді «Поділ», перемігши 5:0. У фіналі зійшлися дійсно найкращі «ОФФ» та «Бухарест», і гра видалася впертою, на підтвердження чого єдиний гол хлопців із «ОФФ», що й вирішив долю чемпіонства.    

Турнір організовано за підтримки футбольного клубу «Ворскла», який надав цінні призи та подарунки учасникам. Зокрема, сертифікати на отримання квитків на поєдинки Ліги Європи УЄФА в Полтаві.

Нагадаємо, полтавець Антон Грицай загинув 15 лютого 2015 року в селі Широкине Волноваського району Донецької області. Того дня терористи здійснили спробу прориву бронетехніки в Широкине. Завдяки густому туману в село зайшли танки та жива сила супротивника, працювала артилерія та міномети. Азовці відбили атаку. Розпочалось позиційне протистояння. До обіду терористи продовжували обстріл позицій українського батальйону зі стрілецької зброї. Ближче до вечора азовцям вдалось евакуювати з Широкиного цивільних мешканців, які залишались у селі впродовж усього протистояння. У підсумку було знищено майже сотню бойовиків та десять одиниць бронетехніки. Втрати азовців — семеро загиблих бійців та близько 50 поранених.

Перейти до вмісту