Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді вартість проїзду у громадському транспорті становитиме 5 грн

На засіданні виконавчого комітету Миргородської міської ради обговорили питання збільшення вартості проїзду у громадському транспорті.

Перше подібне звернення надійшло в грудні 2017 року. Спеціалісти відділу економічного прогнозування провели перевіри поданих розрахунків, відстеження пасажиропотоку та підготували рішення Про встановлення граничного тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі, в розмірі 5,00 грн. для таких суб’єктів господарювання, як: ПП”ЛЮГ”, ТОВ “Мир – Авто”, ФОП Бакало С.М., ФОП Сторож Ю.Г., ФОП Москаленко В.В, інформує Миргородська міська рада.

Обговоривши дане питання, на засіданні підтримали дане  рішення.

Коментуючи ситуацію міський голова Сергій Соломаха закликав не спекулювати важливим питанням, оскільки воно напряму впливає на міську систему перевезення. Далі будуть відповідні кроки з боку міської влади. Міський голова доручив фінансистам прорахувати необхідні кошти для організації роботи комунального підприємства та закупівлі техніки з метою створення конкурентного середовища на ринку перевезень.

 

Перейти до вмісту