Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці триває підготовка до початку опалювального сезону

Про стан підготовки до початку опалювального сезону сьогодні звітували на штабі з підготовки теплоелектроцентралей, котелень, теплових мереж та опалювальних систем до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років керівники комунальних підприємств, теплопостачальних організацій, управляючих компаній, галузей освіти та охорони здоров’я.

Вцілому, роботи з підготовки обладнання котелень, теплових мереж та житлового фонду у місті ведеться відповідно до затвердженого графіку. На даний час стан готовності до зими у місті  складає  у середньому 80 – 90%. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.     

Проблемним питанням залишається підготовка житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, лише 45% ОСББ отримали паспорти готовності будинків до нового опалювального періоду.

Головуючий на засіданні штабу заступник міського  голови Валерій Декусар  доручив департаменту житлово-комунального господарства та теплопостачальним організаціям посилити роботу з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, щоб вони активізували підготовку житлових будинків до осінньо-зимового періоду.

Перейти до вмісту