Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Студенти Полтавського кооперативного коледжу відкрили осінній сезон екскурсій у ПриватБанку

ПриватБанк завжди радий вітати на екскурсіях тих, хто ще не визначився з майбутньою професією. Так, роботу фінансової установи зсередини побачили студенти Полтавського кооперативного коледжу – повідомляє прес-служба установи.

Студенти, які навчаються за спеціальностями фінанси, банківська справа та страхування, спробували себе в ролі спеціалістів з обслуговування клієнтів, побачили, як працюють касири та оператори контактного центру, а також дізналися основні правила фінансової безпеки.

Родзинкою цієї екскурсії стала зустріч студентів з директором Полтавського ГРУ ПриватБанку Олександром Цись. Багато цікавого розповів Олександр Григорович студентам та відповів на безліч їхніх питань.

Окрім того, студентам розповіли про онлайн-практику у ПриватБанку.

“Це унікальна можливість пройти практику, не виходячи з дому, при цьому навчаючись всьому тому, чого й стажери, котрі починають працювати в банку, – говорить керівник напрямку трудових ресурсів Полтавського ГРУ ПриватБанку Лариса Дроцька. – Щоб пройти практику у ПриватБанку, необхідно зареєструватися на сайті . По завершенню кожен випускник отримує офіційний сертифікат, який за потребою може пред’явити в учбовому закладі”.

Та основна перевага онлайн-практики у ПриватБанку – це те, що вона не перетворюється на “відбування” годин для будь-якого учбового закладу, а стає першою сходинкою у кар’єрі майбутніх банкірів. Найуспішніші практиканти зараховуються до кадрового резерву фінустанови та мають шанс отримати престижну роботу у банку, який обслуговує більш ніж половину українців.

Перейти до вмісту