Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

Станом на вересень полтавські експерти прийняли 8272 проекти землеустрою із запровадження принципу екстериторіальності

З початку поточного року станом на 10 вересня в порядку екстериторіального погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки експертами органів Держгеокадастру у Полтавській області прийнято до опрацювання 8272 проекти землеустрою з інших областей.

Із них опрацьовано 8164. Позитивну оцінку експертів отримали 6252 примірники землевпорядної документації, а негативну – 1982.

За цей же період на погодження до інших областей територіальними органами Держгеокадастру у Полтавській області направлено 8200 проектів землеустрою.

Нагадаємо, що в Полтавській області 24 працівники територіальних органів отримали статус експерта.

Довідково. Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Полтавській області

 

Перейти до вмісту