Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Сьогодні стартує голосування за Бюджет участі Полтавської області 2018

Сьогодні, 14 вересня, стартує голосування за проекти Бюджету участі Полтавської області 2018.

Обрати найбільш достойні для реалізації проекти, в які варто вкладати бюджетні кошти, жителі Полтавщини зможуть, перейшовши за посиланням на сайт Полтавської обласної ради.

Слід обрати щонайбільше три кращих проекти та підтримати їх.

Також відбуватиметься паперове голосування в пунктах супроводу (вкладка “Локальні групи”).

Цьогоріч на електронній платформі «Громадський бюджет» оприлюднено 259 проектів. Ознайомитися з усіма громадськими ініціативами, допущеними до голосування, можна у меню «Всі проекти» або «Підтримати проект» (активне з 14 по 30 вересня 2018 року).

Голосування відбуватиметься двома шляхами: онлайн та паперовим способом.

Електронне голосування на платформі «Громадський бюджет» https://poltava-obl-budget.e-dem.in.ua/#/projects здійснюється за допомогою BankID – способу верифікації громадян через українські банки (ПАТ «Ощадбанк», Акціонерне товариство комерційний банк «Приватбанк»), який дозволяє підтвердити особу користувача в мережі Інтернет, використовуючи банківські дані про клієнта, або за допомогою електронного цифрового підпису.

Покрокову відео-інструкцію щодо голосування можна переглянути у меню «Як проголосувати за проект?». Кожен мешканець Полтавщини може обрати не більше трьох проектів та віддати за них свій електронний голос.

Паперове голосування відбуватиметься у пунктах супроводу чи в локальній групі за місцем проживання. Інформацію щодо їх місця знаходження та графіку роботи оновлено на інтерактивній мапі http://bu.oblrada-pl.gov.ua/

Кожен громадянин заповнює паперовий бланк для голосування встановленого зразка, зазначаючи ПІБ, контактний телефон, серію та номер паспорта. Один виборець зможе проголосувати лише один раз і обрати від 1 до 3 проектів, що сподобалися.

“Якщо Ви мешканець Полтавської області, Вам виповнилося 14 років, можете підтримати ті проектні ініціативи, які на Вашу думку, покращать життя в громадах!”, – наголосили у Полтавській обласній раді.

Перейти до вмісту