Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Щоб навчити дитину писати, можна створити власні прописи

Проект “Розвиток дитини” пропонує небайдужим батькам та вчителям початкової школи нову можливість для навчання дітей письму – Генератор завдань «Прописи». Цей сервіс допоможе зробити індивідуальні завдання-прописи з метою якісного оволодіння навичками каліграфічного написання літер української абетки.

Про це пише Освіта.ua

Виконання різноманітних вправ, запропонованих “генератором”, дозволить учням першого класу поступово, не форсуючи подій та не відчуваючи м’язової втоми, вдосконалити свою каліграфічну майстерність. А батькам та педагогам – більше не турбуватись про пошук дидактичних розвиваючих завдань для дітей.

Також робота над завданнями з каліграфії сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до занять письмом та впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.

Використовуючи генератор, ви зможете самостійно створити добірку вправ, що передбачає тренування у написанні окремих, в тому числі проблемних для дитини, літер, буквосполучень чи слів. Батьки можуть вводити вихідні параметри самостійно чи за участю дитини або навіть надати їй самій можливість власноруч створити для себе завдання, що неодмінно буде мотивувати її та заохочувати на продовження занять з письма.

Кожне сформоване письмове завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження прописів для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Перейти до вмісту