Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Розмір застави начальнику Горішньоплавнівського міського відділу ДВС, якого підозрюють у хабарництві, збільшили вдвічі

За апеляційної скарги прокуратури Полтавської області, вдвічі збільшили розмір застави начальнику Горішньоплавнівського міського відділу ДВС, підозрюваному в отриманні неправомірної вигоди. 

За результатом розгляду апеляційної скарги прокуратури Полтавської області на рішення суду першої інстанції, яким начальнику Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, підозрюваному в отриманні хабара обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у межах 40 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 70 480 гривень, розмір застави вдвічі збільшено. Про це повідомили у прокуратурі Полтавщини.

Нагадаємо, службовця ДВС затримали під час отримання ним другої частини хабара у сумі 12 тисяч грн, перед цим чоловік на банківську картку отримав 4 тисячі гривень. За вказані кошти начальник відділу ДВС обіцяв жінці зняти арешт з житла, який накладено у зв’язку із наявністю заборгованості з виплати аліментів її колишнім чоловіком та переоформити на неї право власності на частину квартири.

Прокуратура Полтавської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні внесеному до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Перейти до вмісту