Ви тут:
Суспільство Україна 

Прикордонники вперше беруть участь у міжнародних навчаннях «Rapid Trident-2018»

Сьогодні на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного відбулося відкриття найбільших в Україні спільних міжнародних сухопутних навчань підрозділів ЗСУ та армійських підрозділів іноземних держав військових навчань «Rapid Trident-2018».

Вперше у цих навчання бере участь підрозділ Державної прикордонної служби України у складі зведеного батальйону. Під час навчань прикордонники плануватимуть та проводитимуть операції з припинення збройних провокацій на державному кордоні, відбиття збройної агресії та відновлення державної територіальної цілісності, повідомляють у МВС.

Під час навчань залучатиметься бронетехніка та армійська авіація. Важливою особливістю навчань є те, що всі учасники мають бойовий досвід.

Зазначимо також, що «Rapid Trident» ‑ є кульмінацією щорічних багатонаціональних навчань, які засвідчують підтримку України з боку іноземних союзників та партнерів.

У навчаннях візьмуть участь бійці з 14 країн світу, а саме ‑ з Великої Британії, Канади, Грузії, Туреччини, Польщі й Німеччини тощо. Всього разом із українськими підрозділами пройдуть тренування 2,5 тисячі бійців.

Перейти до вмісту