Ви тут:
Анонс Полтавщина прес-конференція Суспільство 

Прес-конференція організаторів «Всеукраїнських відкритих клубних змагань з дистанційних кінних пробігів та параЕндурансу»

3 вересня о 14:00 в прес-центрі ОКІА «Новини Полтавщини» (м. Полтава, вул. Соборності, 45, кім.517) відбудеться прес-конференція з приводу проведення перших в Україні «Всеукраїнських відкритих клубних змагань з дистанційних кінних пробігів та параЕндурансу».

З 8 вересня по 3 грудня по всій Європі стартує серія заходів з кінного спорту для людей с обмеженими можливостями.

В рамках міжнародного проекту 24-26 вересня на Полтавщині, в Котелевському районі, також стартують перші в Україні Всеукраїнські кінні змагання з дистанційних кінних пробігів та параЕндурансу (для людей с обмеженими можливостями), організовані за підтримки ГО «Легіон Свободи». До Полтави вже завітали судді міжнародної категорії, котрі оцінюватимуть пробіги.

Участь в дистанційних кінних змаганнях візьмуть представники з Полтави, Львова, Києва, Маріуполя, Донецька, та інших міст.

Дистанційні кінні пробіги проходитимуть у кілька категорій: для дітей з обмеженими можливостями, дітей без особливостей розвитку, дорослих, ветеранів АТО. При цьому їм надаватиметься супровід різних типів в залежності від необхідності і категорії.

Участь у прес-конференції візьмуть:

Олександра Хандогіна (м. Львів) – спеціальний педагог, реабілітолог, інструкторка з лікувально-верхової їзди, членкиня Німецького Кураторіуму з терапевтичної верхової їзди, Української Спілки Психотерапевтів, ВГО «Української асоціації корекційних педагогів».

Василь Ірха (м. Полтава) – інструктор з іпотерапії, учасник АТО.

Діана Буланова (м. Львів) – інструктор з іпотерапії, тренер з кінного спорту (подолання перешкод), суддя III категорії з TRECу.

Катерина Щербина (м. Київ) – суддя міжнародної категорії з дистанційних кінних перегонів (Endurance), директор курсів FEI в Європі, тренер, членкиня Атестаційної комісії з ДКП ВФКСУ.

Перейти до вмісту