Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Прем’єра “Таємний щоденник Симона Петлюри”: ціна на квитки у Полтаві (ВІДЕО)

З 6 вересня у широкий прокат вишов український фільм, створений за підтримки Держкіно, “Таємний щоденний Симона Петлюри”, де розповідається про останній період життя військового і політичного діяча, коли той перебував в еміграції у Парижі.

У ролях – Сергій Фролов (Симон Петлюра), Ірма Вітовська (дружина Симона Петлюри), Богдан Бенюк (Михайло Грушевський), Євген Нищук (Володимир Винниченко), Олег Треповський (Самуїл Шварцбард).

Сюжет: Україна, 1917 – 1921 роки. Триває відчайдушна боротьба за незалежність Української Народної Республіки. Лідер УНР Симон Петлюра намагається стримати агресію більшовицької Росії. Програвши боротьбу, Петлюра змушений емігрувати до Парижа. Але й там через дії агентів Москви його життя постійно під загрозою…

Напередодні у Києві в кінотеатрі “Україна” відбувся прем’єрний показ фільму за участі творчої групи та акторів.

«Це вплинуло на моє особисте бачення мого героя, і я намагався втілити це на екрані – любов до сім’ї, любов до рідної країни і напруженість, яка завжди була присутня в його житті. Увесь час на зйомках я думав, як складно було жити в той час, не те, що воювати», – говорить виконавець головної ролі Сергій Фролов, повідомляє Міністерство культури України на своїй сторінці у Фейсбук.

“Таємний щоденник Симона Петлюри” виходить у всеукраїнський прокат, його демонструватимуть практично у всіх областях України – це 155 кінотеатрів. Зараз надходить чимало пропозицій на показ фільму в інших країнах, зокрема, він буде показаний в Австралії та Північній Америці.

У Полтаві стрічку можна переглянути у двох кінотеатрах. У Wizoria Колос організували по два сеанси кожного дня: 11:45 – 40 грн, 19:45 – 85 грн. З 11 вересня вечірній сеанс буде о 20:40 і ціна квитка становитиме 80 грн.

У кінотеатрі Multiplex, що в ТРЦ “Екватор”, фільм демонструватимуть тричі на день:

10:20 – 45 грн і 85 грн на VIP-місця;

14:15 – 75 і 125 грн;

18:45 – 80 і 130 грн за один квиток.

З наступного тижня ціна дещо знизиться:

10:20 – 45 і 75 грн;

14:15 – 60 і 95 грн;

18:45 – 70 і 120 грн.

Читайте також: У Запоріжжі облили фарбою постери українського фільму про відомого полтавця (ФОТО)

Перейти до вмісту