Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавських підприємців привітали з професійним святом (ФОТО)

Щорічно першої неділі вересня своє професійне свято відзначають підприємці. Грамотами та подяками, нагрудними знаками, квітами, оплесками та супер-подарунками вітала міська влада бізнесменів, керівників та працівників підприємств у Палаці дозвілля «Листопад». Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Жодна галузь – освіта і культура, спорт та соціальний захист, охорона здоров’я та житлово-комунальне господарство – не може розвиватися без надійного економічного фундаменту, який створюється саме завдяки роботі великих підприємств, малого та середнього бізнесу. Тільки з початку року сума надходжень до міського бюджету від їхньої діяльності склала майже 900 млн грн, що майже на 23% більше, ніж торік.

Блискуче займатися своєю справою, збільшувати надходження у бюджет міста, а ще – займатися благодійсництвом, бути постійними партнерами заходів, які організовують міські управління та відділи для дітей та молоді, для усіх полтавців та гостей міста. Серед таких і співзасновник компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк. Цього дня вона отримує нагороду:

– Мені дуже приємно, що нашу роботу оцінили так високо і ми отримуємо нагороду. Місто народження «Нової Пошти» – Полтава, тому приємно вдвічі, що це подяка від нашого міста. Ми активно долучаємося до різноманітних проектів, заходів, організовуємо власні. Переконана, усі маємо одну мету: аби наша Полтава ставала все кращою і кращою!

Сьогодні кількість суб’єктів підприємницької діяльності міста становить понад 25 тисяч осіб. У Полтаві працюють понад 1,5 тисячі магазинів, 525 закладів ресторанного господарства, понад 150 закладів надання різноманітних побутових послуг. Майже 50 тисяч полтавців трудяться в промисловому комплексі міста.

Усіх присутніх на святі привітав Полтавський міський голова Олександр Мамай:

– Нелегка ваша праця. Започаткувати і вести свою власну справу під силу особливим людям – розумним, ризиковим, відповідальним, здатним постійно вчитися і розвиватися, шукати нові методи. Полтавські підприємці – саме такі! І не важливо, ваш бізнес – це велике підприємство чи невеличке кафе. Головне – ви вкладаєте в нього розум, душу, фінанси. Я бажаю кожному з вас реалізації планів і задумів, вдалих угод та надійних партнерів. Нехай ваші проекти будуть успішними, справи – прибутковими!

Своїх колег поздоровив і голова ради підприємців міста Полтава Євген Дикань та разом з міським головою нагородив кращих з кращих подяками, грамотами у тому числі й з врученням нагрудних знаків.

Окрім того, під час урочистостей серед присутніх було розіграно десять вхідних квитків на закриту вечірку з нагоди свята, яка відбудеться у концерт-холі «Versal».

Особливим сюрпризом став ще одний розіграш спеціальних подарунків від Олександра Мамая. Під час заходу розіграли десять сучасних велосипедів.

А створили неповторну атмосферу свята та запалили виступами зал неперевершений кавер-гурт «Дебош», які виконали улюблені пісні сучасності й знайомі усім хіти минулого.

Перейти до вмісту