Ви тут:
Полтавщина прес-конференція Суспільство 

Підприємці Полтавщини продовжують отримувати компенсацію з державного бюджету за кредитами по програмі ПриватБанку “КУБ”

У Полтавській ОДА відбулося засідання конкурсного комітету з відбору бізнес-проектів, які відповідають пріоритетним напрямкам розвитку області та за умови створення нових робочих місць та підвищення рівня зайнятості населення. На ці заходи в поточному році з обласного бюджету виділено 1 млн грн.

 “Відповідно до прийнятої програми розвитку малого та середнього підприємництва в області реалізується проект щодо відшкодування частини тіла кредиту за умови створення робочого місця. Чим більше нових робочих місць, тим більший відсоток відшкодування, – говорить керівник напрямку по активним операціям МСБ Полтавського ГРУ ПриватБанку  Наталія Сакало. – Ще четверо підприємців області отримають компенсацію з державного бюджету загальною сумою 126 тисяч гривень. Слід відзначити, що всі ці підприємці отримали фінансування по програмі ПриватБанку “КУБ”.

 Цього разу у конкурсі приймали участь суб’єкти господарювання, які працюють в різних галузях економіки, зокрема – вирощування зернових та олійних культур, виробництво металопластикових виробів та конструкцій, надання інформаційних послуг, реалізація кондитерських виробів власного виробництва, надання послуг по шиномонтажу легкових автомобілів.

Будь-який підприємець малого та середнього бізнесу може отримати швидкі кошти на підтримку чи  розвиток, звернувшись до відділення ПриватБанку або залишивши заявку на сайті. Кредит надається підприємцям або юридичним особам на термін до 12 місяців з щомісячною ставкою 2% на місяць на початкове тіло кредиту. Сума, на яку можна розраховувати, – від 50 тис. грн до 1 млн грн. Кошти надходять на поточний рахунок. І що саме головне – застава по кредиту не оформляється.    

Перейти до вмісту