Ви тут:
Культура Суспільство Україна 

Олег Винник навчатиме студентів шоу-бізнесу (ВІДЕО)

Зірковий співак Олег Винник став викладачем факультету івент-менеджменту фешн і шоу-бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв.

У перший день зустрічі зі студентами Винник провів майстер-клас «Артист в шоу-бізнесі», інформує прес-служба університету.

«Перше, що на вас звалиться – це критика. Я ціную і поважаю критику, але вона обов’язково має бути конструктивною. Та, на жаль, ви почуєте мало суттєвого у свою адресу. Тому не зважайте, боріться, відстоюйте власну позицію, робіть із задоволенням свою улюблену справу», – сказав артист, звертаючись до студентів.

Олег Винник розповів, що має велику і дружню команду професіоналів, кожен з яких бездоганно виконує свою роботу. Але перш за все, головною підтримкою для нього є «кохана людина, яка з тобою не через те, що ти можеш, а через те, що ти є!».

Михайло Поплавський поцікавився, коли саме Олег відчув, що потрібен Україні і чому саме повернувся з Німеччини на Батьківщину.

Співак відповів, що бажання повернутися до рідної країни з’явилось із моменту написання ним першої пісні, у 2003 році.

«Я полюбив Україну, будучи в Німеччині. 6 років я не був на рідній землі, не бачив батьків та рідних. Але як тільки перетнув український кордон, вже більше не зміг покинути Батьківщину. Я захотів творити, розвиватись, працювати і досягати успіху в Україні».

Наприкінці майстер-класу приємним подарунком для молоді стало драйвове виконання Олегом улюблених пісень студентів  – «Ніно» та «Як жити без тебе».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

У творчої молоді і пари проходять творчо 🙂

Публикация от Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Перейти до вмісту