Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині триває інформаційно-роз’яснювальна робота щодо неприпустимості неофіційного працевлаштування

За ініціативи Управління Держпраці в усіх районах Полтавської області тривають заходи, спрямовані на роз`яснення щодо неприпустимості неофіційного працевлаштування, виплати заробітної плати без нарахування і сплати податків та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, про відмінності між задекларованою і незадекларованою працею. Основна мета зустрічей, нарад та семінарів – підвищення рівня знань населення, привернення додаткової уваги суспільства до наслідків використання найманої праці без належного оформлення.

Так, фахівцями Держпраці заплановано проведення семінарів з питань легального працевлаштування, консультацій на підприємствах та лекцій, “круглих столів” за участі сторін соціального партнерства. Наразі ця робота триває, повідомили в Управлінні Держпраці.

Також слід зазначити, інспектори Держпраці проводять постійну інформаційну-роз`яснювальну роботу, щоденно надають відповіді на запитання у телефонному режимі: (0532) 56 39 76, проводять особистий прийом та роботу з письмовими зверненнями. Найактуальніші запитання та відповіді надаються також на офіційному сайті Управління у рубриці “Запитайте в нас” та у засобах масової інформації.

Перейти до вмісту