Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину, а потім задушив її та пограбував, засудили до 14 років

За підтримки державного обвинувачення, прокуратурою Полтавської області до 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину, а коли це не вдалося задушив її та пограбував.

Установлено, що у 2015 році, під час святкування дня міста Гадяч, чоловік познайомився з 30-річною дівчиною. Після спільного відпочинку в кафе, чоловік намагався вступити в статеві зносини з потерпілою, а коли це не вдалося схопив її за шию та задушив. 

Після вчинення вбивства зловмисник повернувся до приміщення кафе, де забрав сумочку з особистими речами та грошима дівчини, а повернувшись до трупу заволодів золотими прикрасами та телефоном потерпілої. Про це повідомили у прокуратурі Полтавщини.

Завдяки підтриманню державного обвинувачення, прокуратурою Полтавської області вироком апеляційного суду 26-річного мешканця Гадяцького району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України та засуджено до 14 років позбавлення волі.

Перейти до вмісту