Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

На перехресті вулиць Європейської та Героїв АТО працівники «Полтававодоканалу» ремонтують водогін

16-го вересня на цьому місці прорвало водопровідну трубу. За кілька діб спеціалісти планують завершити ремонтні роботи. Протягом цього часу у близько 10-ти приватних будинках по вулиці Героїв АТО буде відсутня холодна вода.

За словами майстра водопровідних мереж «Полтававодоканалу» Руслана Лукашенко, причина аварії – зношеність водопровідних мереж:

Цій трубі понад 40 років. Зараз починаємо вирізати чохол, у якому вона знаходиться. За одну-дві доби замінимо близько 3-ох метрів сталевої труби діаметром 500 міліметрів. Прокладемо її у новому чохлі.

Фахівець попередив: внаслідок ремонту найближчим часом в близько десяти приватних будинках по вулиці Героїв АТО буде обмежене водопостачання:

Сьогодні проводимо підготовчі роботи, а вже завтра-післязавтра повністю перекриємо в цьому місці водопровідну лінію. Це вимушена міра. Води не буде близько доби, поки повністю не відновимо зруйнований шматок труби.

«Полтававодоканал» просить вибачення за незручності і віднестися з розумінням. Працівники підприємства докладуть усіх зусиль для оперативного відновлення нормального режиму роботи водогінної мережі.

Прес-служба «Полтававодоканалу»

Перейти до вмісту