Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині центр соціальних служб шукає кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі

Лубенський  районний  центр  соціальних  служб  для  сім’ї,  дітей та молоді провів семінар для незайнятого населення району « Прийомна сім’я – зміни одне життя». Їм розповіли, що на даний момент в Україні велика кількість дітей, які  не мають батьків, живуть у будинках дитини, інтернатних закладах.  Тому Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проводиться пошук кандидатів у прийомні батьки та батьки вихователі.

Одним із головних завдань Центру – є сприяння тому, щоб ці діти знайшли родину і могли мати інше  щасливе  теперішнє і майбутнє. Це велика робота і до цієї роботи кожен свідомий громадянин  може додати свою маленьку краплинку. Ці краплинки можуть бути дуже різні, але лише так, крапля по краплі ми можемо досягти змін.

Метою даного семінару  було визвати інтерес щодо формування свідомого рішення громадян до створення ПС та ДБСТ, а також подальша  підготовка до здійснення функцій прийомних батьків та батьків – вихователів шляхом формування необхідних сфер компетентності, повідомили у Лубенській райдержадміністрації.

Прийомна сім’я  та дитячий будинок сімейного типу – це можливість для тих, хто прагне реалізувати свої батьківські здібності і допомогти влаштувати долю дитини, спираючись на підтримку держави.

«Ми впевнені, що Ви не байдужі до дитячої долі, і можливо, саме Ви зможете допомогти дитині – сироті відчути батьківську любов та турботу, подарувавши  сім’ю» – з такими словами до присутніх звернулася фахівець із соціальної роботи Центру. Вона також наголосила, що самотні діти чекають на своїх батьків, а соціальні служби, в свою чергу,  чекають на громадян, які відчувають в собі сили і бажання допомогти дітям.

Якщо ви хочете подарувати свою любов, відчуваєте достатньо сил, маєте вміння та терпіння у виконанні такої відповідальної справи, звертайтеся до Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: пл. академіка Олексія Бекетова, 19 каб. 50 або за телефоном 74-803.

Перейти до вмісту