Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Чергове підвищення: для кого здорожчає газ у жовтні

У перший день місяця на полтавців та мешканців інших регіонів країни очікує нове підвищення цін на блакитне паливо.

За інформацією департаменту з корпоративних комунікацій Нафтогазу, підприємство встановило ціни із жовтня на 9,4 — 9,7% більші за попередні (11,2 — 12, 2 тис. гривень за тисячу кубометрів). Нові ціни стосуватимуться промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що український уряд буде робити все для того, щоб перемовини з МВФ стосовно підвищення ціни на газ були конструктивними та мали мінімальний вплив на українців.

Раніше у Нацбанку повідомили, що Україна може отримати транш МВФ у розмірі близько $2 млрд до кінця осені. Втім, однією з вимог Фонду для подальшого фінансування залишається підвищення ціни на газ для населення.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» — найбільша компанія України. Провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу країни.

НАК «Нафтогаз України» — вертикально-інтегрована нафтогазова компанія, що здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного та розвідувального буріння, транспортування та зберігання нафти і газу, постачання природного і скрапленого газу споживачам. Понад 97 % нафти і газу в Україні видобувається підприємствами компанії.

Перейти до вмісту