Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Ажіотаж у Полтаві: на гру “Ворскли” з англійцями залишилося менше 5 тисяч квитків

Перепустки на гру “зелено-білих” та лондонського “Арсеналу”, яка відбудеться 29 листопада на стадіоні “Ворскла” імені Олексія Бутовського, практично закінчилися.

Згідно з даними esport.in.ua, станом на 10:15 12 вересня у продажу залишилося 4932 квитка на гру. Слід відзначити, що доступними у даний час залишаються місця у секторах 2,4, 15-17, 19-21 та 31-33.

У той же час у прес-службі “зелено-білих” кореспонденту “Новини Полтавщини” розповіли, що перепустки на інші місця, що розташовані за воротами, через певний час з’являться у клубному магазині атрибутики Fan&Play.

Згідно з даними “Вікіпедії”, футбольний Клуб «Арсенал» (англ. Arsenal Football Club), або просто Арсенал (англ. Arsenal) — англійський футбольний клуб з північного Лондона, є одним з найуспішніших клубів в англійському футболі. 13 разів ставав чемпіоном Англії, поступаючись за цим показником лише «Ліверпулю» і «Манчестер Юнайтед».

Арсенал був заснований у 1886 році у Вулвічі на південному сході Лондона, але у 1913 році клуб переїхав на північ міста. Практично відтоді триває суперництво «Арсенала» з північним сусідом «Тоттенхем Хотспур», який базується на відстані лише чотирьох миль, матчі з яким є найзапеклішим північним лондонським дербі.

Перейти до вмісту