Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Зловмисники створили фішинговий сайт НАЗК

Зловмисники створили фішинговий ресурс Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Про це повідомили в Державному підприємстві “”Українські спеціальні системи”

“Державне підприємтсво “Українські спеціальні системи”, Адміністратор Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, попереджає про розміщення в мережі Інтернет фішингового порталу Реєстру. Фішинговий ресурс розташовано за адресою portal.nazk.org.ua”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що характерною ознакою фішингового ресурсу є граматична помилка, що міститься в його назві на сторінці “входу”: “Єдиний держаний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”.

“Щоб переконатися, що Ви перебуваєте на офіційному порталі Реєстру, зверніть, будь ласка, увагу на електронну адресу, зазначену в командному рядку Вашого браузера. СПРАВЖНЯ АДРЕСА РЕЄСТРУ: portal.nazk.gov.ua  Закликаємо громадян бути уважними та не вводити свої персональні дані на фішинговому ресурсі!”, – зауважили у Держпідприємстві.

Перейти до вмісту