Ви тут:
Суспільство Україна 

Wizz Air припинить літати за одним з маршрутів в Україну

Авіакомпанія Wizz Air припинить виконання польотів з польського Любліна до Києва після 24 жовтня.

Про це повідомляє Економічна правда.

В системі онлайн бронювання на сайті лоукостера відповідні рейси відсутні з початку дії зимового розкладу 2018/2019.

У самій авіакомпанії поки не робили заяв з цього приводу, але відповідне повідомлення опубліковано на сайті аеропорту Люблін. У ньому йдеться, що про прийняте угорським лоукостером рішення припинити літати з Любліна до Києва свідчить хоча б те, що на дати після 24 жовтня квитки на рейси за маршрутом Люблін-Київ-Люблін купити не можна.

Відзначається, що в системі бронювання на сайті Wizz Air квитки в інші міста Польщі з аеропорту Київ імені Ігоря Сікорського і назад на період зимового розкладу є в наявності.

З 3 серпня рейси з Жулян до Любліна перестала виконувати українська авіакомпанія Bravo Airways. В авіакомпанії пояснили, що прийняли таке рішення, щоб врегулювати розклад чартерних перевезень в гарячий період відпусток і уникнути тривалих затримок. У той же час в польських ЗМІ серед факторів, що підштовхнули Bravo до закриття рейсів, називали конкуренцію на маршруті з боку Wizz Air.

Раніше повідомлялося, що Wizz Air запустить чотири нові маршрути з українських аеропортів “Львів” та “Харків” в міста Європи в жовтні 2018 року.

Перейти до вмісту