Ви тут:
Суспільство Україна 

Wizz Air може запустити ще один рейс зі Львова

Лоукостер Wizz Air готується до відкриття нового напряму з України.

Про це свідчать непрямі докази, виявлені користувачем форуму сайту avianews.com, повідомляє Економічна правда.

Цим напрямком може стати рейс Львів-Франкфурт.

Так, за словами користувача, який проаналізував код сайту угорської авіакомпанії, при виборі маршруту Львів – Франкфурт-Хан та інших вже оголошених напрямків зі Львова на сайті авіакомпанії система протягом деякого часу видавала попередження про те, що маршрут підлягає схваленню з боку влади.

При виборі комбінації інших напрямків відповідне поле залишалося порожнім. Через кілька годин після публікації інформації видача відповідних попереджень системою припинилася.

Користувач також проаналізував використання бортів Wizz Air. За його даними, польоти можуть початися з 28 жовтня з використанням літака, що базується у Вроцлаві, оскільки зараз в розкладі є багатогодинне вікно між прильотом борту з Вроцлава до Львова о 08:10 і поверненням його назад в 13:45.

Раніше цей користувач виявив згадку Львова і Києва на сайті Ryanair, а також згадку маршруту Львів-Вроцлав на сайті Wizz Air за кілька днів до того, як авіаперевізники офіційно анонсували рейси в ці міста.

Кілька днів тому гендиректор аеропорту Львів Тетяна Романовська повідомила, що в аеропорту чекають анонса відкриття ще мінімум одного маршруту від Wizz Air, не уточнивши можливого напрямку польотів.

Раніше повідомлялося, що Wizz Air запустить чотири нові маршрути з українських аеропортів “Львів” та “Харків” в міста Європи в жовтні 2018 року.

 

Перейти до вмісту