Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні запустили онлайн-сервіс про первинну реєстрацію транспортних засобів

В Україні на основі відкритих даних про первинну реєстрацію транспортних засобів створено зручний онлайн-сервіс: http://texty.org.ua/cars.

В ньому просто і наочно представлена статистична інформація авторинку України від 2013 року, яка оновлюватиметься щомісячно.

Про це на своїй сторінці у Facebook Написав Володимир Гройсман.

Автомобілі якої марки користувалися найбільшим попитом серед українців минулого місяця? В якій області українці найчастіше купують машини? Як швидко зростає в країні кількість електромобілів? Тепер отримання відповідей на такі питання забиратиме лише декілька хвилин.

Кому цей сервіс стане у нагоді?

  • Підприємцям, маркетологам та експертам, які зможуть ефективніше оцінювати тенденції ринку.
  • Пересічні громадяни зможуть за допомогою сервісу дізнаватися про найбільш популярні марки авто, аби зважено зробити вибір при купівлі нової машини.
  • А держава отримуватиме дані у зручній формі для ефективної роботи з ринком, приміром, стимулювання ввезення електромобілів.

“Вважаю, що публікація відкритих даних сприяє прозорості, має величезний економічний потенціал та здатна покращити державну політику різних сферах, – зауважив Прем’єр. Тому закликаю усі органи влади працювати над якістю наборів даних, які вони публікують”.

Перейти до вмісту