Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській ОТГ планують проведення конкурсу “Кращий підприємець – 2018”

28 серпня Радою підприємців при виконкомі Пирятинської міської ради розглянуто питання організації проведення конкурсу міської ради “Кращий підприємець Пирятинської ОТГ – 2018“.

Конкурс проводиться в рамках виконання заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього бізнесу Пирятинської міської ОТГ на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням сорок другої сесії міської ради сьомого скликання від 23.08.2018. З умовами участі в ньому ознайомила начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова, повідомляють у міській раді.

Зокрема, конкурс проводиться у двох номінаціях “Краще підприємство“ та “Кращий підприємець“, по кожної з яких визначаються переможці та призери, які посіли друге та третє місця.

Документи на участь в конкурсі  реєструються за поданням громадських організацій, виконкому міської ради, райдержадміністрації або за заявою суб’єктів господарювання.

Переможці отримують відзнаки, дипломи та грошову винагороду. Підприємці вирішили взяти активну участь в конкурсі та сформувати список учасників, які на їх думку, мають найкращі показники діяльності.

Крім того, директор Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Юлія Кабушка, проінформувала про позитивний досвід введення знижок на товари для дітей, що народились, в населених пунктах Пирятинської ОТГ, які впровадили місцеві магазини “Капризулька“, “Світ дитини“, “Єва“ та “Рубін“. Запропонувала підприємцям розглянути питання залучення до участі в акції учасників АТО.  Така підтримка сприяла б посиленню соціального захисту учасників АТО та членів їх родин саме на місцевому рівні

Перейти до вмісту