Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві нагородять журналістів – переможців першого обласного конкурсу «Слово до слова»

23 серпня о 10.00 в ОКІА «Новини Полтавщини» відбудеться урочисте нагородження журналістів – переможців першого обласного конкурсу «Слово до слова», організованого Полтавської обласною організацією НСЖУ до Дня журналіста України.

Нагадаємо, у номінації теле- та радіосюжетів перемогла журналістка Полтавської філії ПАТ НСТУ Олена Ляшенко. Друге місце – також за «лтавівцями» – оцінка робіт Ігора Ізотова лише на соті долі менша від Олениних. «Бронза» – також у молодої і перспективної тележурналістки зі студії “Місто” Анни Ружін/

Серед газетярів журі віддало перемогу журналістці і редактору “Козельщинських вістей” Надії Литвин. Друге місце – у завідуючої відділом молодіжного та культурно-мистецького життя газети «Лубенщина» Юлії Антонець. Третє місце посіла завідуюча відділом літературного редагування Глобинської районної газети «Зоря Придніпров’я» Ірина Коваленко. Спеціальна відзнака у в.о. заступника редактора Лохвицької районної газети «Зоря» Ліни Яковенко.

Також спеціальною відзнакою нагороджено творчий колектив радіопередачі «Медіа-дітки» та редакцію газети «ОЦЕВУМ Times” гуртка «Юний журналіст» Полтавського центру естетичного виховання учнівської молоді!

Нині триває прийом заявок ще на один творчий конкурс – кращих журналістських розслідувань премії ім. Олександра Кулика.

Надсилайте у форматі ПДФ свої друковані статті, посилання у YouTube на теле- й радіопередачі, оприлюднені з вересня минулого року по вересень нинішнього.
Чекаємо Ваших робіт до 1 вересня цього року на електронну пошту: [email protected] з поміткою «На конкурс журналістських розслідувань премії ім. Олександра Кулика».

Перейти до вмісту