Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді працює “Школа успіху 2018”

27-29 серпня у Миргороді працює “Школа успіху 2018”. Перший день другого профорієнтаційного форуму проходив у Миргородському краєзнавчому музеї. Після знайомства перед учасниками виступила Марина Усик – автор проекту  “Миргород – місто-еко-торбинок”.

Вона поділилася власним досвідом участі в міській програмі ініціатив “Місто активних громадян”, завдяки якому змогла втілити свою мрію – виготовити та поширити серед жителів міста еко-торбинки. Марина переконана, що в курортному місті необхідно мінімізувати використання пластикових пакетів.

А ще учасники дискутували на різноманітні теми: можливості для молоді, виводили формулу успіху та малювали мрію. Про це повідомили у миргородській міській раді.

Другий профорієнтаційний форум «Школа успіху 2018» стартував. Організатор, керівник та ідейний лідер «Школи успіху 2018» Арсен Шумейко вже кілька років очолює «Молодіжний парламент Миргорода» і прагне активізувати школярів, створити більше можливостей для їхнього розвитку та самовдосконалення. Пройшовши навчання в освітньому проекті Благодійної організації Klitschko Foundation «Школа Успіху – School of Success», він вирішив організувати локальну «Школу успіху» в місті. Окрім цього, Арсен є учасником Малої академії наук, амбасадором у Klitschko Foundation, членом МММГО «За нами майбутнє».

Цього року проекту «Школа успіху» допомагає міська програма “Місто активних громадян”.

Перейти до вмісту