Ви тут:
Суспільство Україна 

У КПВВ «Майорське» відновлено пропускні операції

Враховуючи стабілізацію ситуації в межах дорожнього коридору «Горлівка-Бахмут», за рішенням командувача Об’єднаних сил з 06.00 28 серпня 2018 року відновлюються пропускні операції в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське», що на лінії зіткнення.

Напередодні Дня Незалежності України, зміною прикордонних нарядів в КПВВ «Майорське» зафіксовано черговий обстріл зі снайперської гвинтівки, повідомляють у Прикордонній службі.

У результаті обстрілу було пошкоджено один з модулів, в якому в той час прикордонники Краматорського загону зі складу Об’єднаних сил здійснювали оформлення громадян. З метою збереження життя та здоров’я цивільного населення з 24 до 27 серпня було тимчасово припинено пропуск осіб і транспортних засобів через лінію зіткнення в цьому контрольному пункті в’їзду-виїзду.

В свою чергу відмітимо, що командування Об’єднаних сил застерігає ворожі сили щодо подальшого ускладнення ситуації в районі всіх КПВВ без винятку, а також залишає за собою право у відповідності до законів України приймати більш рішучі кроки у разі загострення обстановки.

Перейти до вмісту