Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч кременчуцькі рятувальники врятували 15 людей, з них 5 дітей

Про це повідомив на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій начальник КУ «Кременчуцька рятувально-водолазна станція» Василь Білоус.

Він зазначив, що у період купального сезону 2018 року у Кременчуці сталося 20 нещасних випадків під час відпочинку людей на водних об’єктах міста. 15 осіб, з них 5-ро дітей кременчуцькі рятувальники було врятували. На жаль, п’ятеро громадян загинули. Василь Білоус зазначив, що трагічні випадки, як правило трапляються, коли люди відпочивають на стихійних пляжах та знаходяться у нетверезому стані. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Варто зазначити, що з урахуванням теплої погоди і великої кількісті відпочиваючих біля води, за пропозицією начальника КУ «Кременчуцька рятувально-водолазна станція» Василя Білоуса у Кременчуці продовжили купальний сезон до 15 вересня. До цього часу працюватимуть і 8 рятувальних постів, у місцях, де  традиційно відпочиває багато містян на березі р. Дніпро та р. Сухий Кагамлик.

Перейти до вмісту