Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Система відеоспостереження у абонвідділі «Полтававодоканалу» допомогла зафіксувати крадіжку речей в однієї зі споживачок

Нещодавно в службі обліку та реалізації «Полтававодоканалу» сталася крадіжка особистої сумки однієї з відвідувачок. Це відбулося під час масових перерахунків. Потерпіла відразу звернулася до працівників підприємства.

Адміністратор операторського залу з обслуговування населення Ганна Колосенко та оператори служби обліку відразу ж викликали працівників служби безпеки підприємства та поліцію.

Всі приміщення служби обліку та реалізації оснащені камерами відеоспостереження. Це допомогло поліції та службі безпеки «Полтававодоканалу» зафіксувати факт крадіжки по «гарячим слідам». Наразі відкрите кримінальне провадження.

— Звертаємося до абонентів служби обліку та реалізації з проханням бути пильними і не залишати особисті речі без нагляду! — наголошує працівник служби безпеки Василь Холод.

Засоби відеоспостереження також допомагають працівникам підприємства вести постійний контроль за якістю обслуговування населення.

— Іноді в абонвідділі трапляються випадки порушення громадського порядку. Деякі люди дуже агресивно висловлюють претензії з приводу обслуговування. Це на деякий час паралізує роботу служби обліку. Від цього потерпають й інші відвідувачі. Якщо таке буде траплятися, викликатимемо поліцію, аби до винних були застосовані методи адміністративного впливу, — говорить Василь Холод.

За словами начальника служби обліку та реалізації «Полтававодоканалу» Любові Войтенко, аби уникнути неприємних ситуацій, необхідно в першу чергу поважати оточуючих:

— Будь-яке питання можна вирішити, якщо залишатися спокійними та доброзичливими. Звертайтеся, і працівники нашої служби нададуть вам компетентну та консультативну допомогу.

Нагадаємо, всі важливі об’єкти «Полтававодоканалу» «тривожними кнопками». Це допомагає забезпечити охорону об’єктів і, як наслідок, безперебійне водопостачання, водовідведення і спокій абонентів.

Прес-служба «Полтававодоканалу»

Перейти до вмісту