Ви тут:
Суспільство 

«Стосується кожного»: 5 років разом

У вівторок, 28 серпня, о 18:00 соціальне ток-шоу «Стосується кожного» телеканалу «Інтер» святкує своє п’ятиріччя. У цей вечір в студії програми зберуться герої найрезонансніших випусків, історії яких схвилювали і зворушили всю країну. Вони розкажуть про те, як змінилося їхнє життя після ефіру. А зіркові експерти програми поділяться своїми історіями, пов’язаними з участю в програмі «Стосується кожного», адже для кожного з них цей проект став частиною життя.

Серед гостей святкового спецвипуску – героїні програми «Мамині ангели». Кілька років тому трьом дітям – 8-річній Ангеліні, 10-річній Юліані і 15-річному Владиславу – вдалося зробити неймовірне. Своєю щирістю вони підкорили глядачів «Стосується кожного» і змогли зібрати гроші на операцію для мами. Як з тих пір змінилося життя цієї сім’ї і що готова зробити мама, щоб віддячити своїм ангелів?

У студію приїде успішний художник Вадим Мартинюк. Він народився здоровим, але батьки навмисне зробили його калікою. Зараз в життя Вадима відбулися кардинальні зміни, про які він розповість у студії «Стосується кожного». В гості до студії проекту в цей вечір також прийдуть герої програм «Кришталева душа», «Єгипетські трагедії», «Обійми без кордонів», «Виснажене самотність» і багатьох інших.

«У цей вечір ми будемо згадувати і заново переживати найяскравіші події цих п’яти років і зустрінемося з самими дивовижними героями, життя яких ми всі разом змінили на краще, – розповідає ведучий програми Андрій Данилевич. – Будемо говорити про те, як ми самі змінилися за цей час. Адже наші п’ять років в ефірі – це доказ того, що небайдужість здатне створити неможливе. Це доведено «Стосується кожного».

Розділять святковий вечір з командою проекту і телеглядачами зіркові гості програми – популярні виконавці Злата Огневич, Ірина Федишин, Міла Нітіч, ​​Наталя Бучинська, Олександр Кривошапко, Іллария, Петя Чорний, оперна співачка Олена Гребенюк, народний артист України Володимир Горянський, письменниця Ірина Тетера, багатодітна мама Наталя Ібрагімова, експерт з прав дітей Людмила Волинець, пластичний хірург Ростислав Валіхновський, психотерапевт Валерій Патоніч, психологи Олена Рихальська і Наталія Бугайова, телеведучі «Інтера», а також люди, завдяки яким ток-шоу «Стосується кожного» з’явилося на українському ТБ, – керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна і головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.

У цей вечір в студії буде витати відчуття свята і дива, яке змогли створити разом команда проекту, його експерти, телеглядачі і самі герої.

А в кінці глядачі почують нову версію пісні про проект – «Це стосується кожного», яку до 5-річчя програми записали 11 популярних виконавців і відомих артистів. Не пропустіть святкування першого ювілею самого рейтингового соціального ток-шоу країни. Все найцікавіше тут тільки починається!

Святковий спецвипуск популярного ток-шоу – «Стосується кожного: 5 років разом» – у вівторок, 28 серпня, о 18:00 на телеканалі «Інтер».

Перейти до вмісту