Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Швидкісний кременчуцький потяг здійснив експериментальну поїздку

У ніч із 7 на 8 серпня цього року відбулась експериментальна поїздка двосисистемного швидкісного електропоїзда ЕКр1 «Тарпан» виробництва ПАТ «Крюківсьбкий вагонобудівний завод» («КВБЗ») на дільниці Львів – Лавочне – Мукачево – Ужгород.

Про це повідомляє “Укрзалізниця”.

Рейси за цим маршрутом та зворотно пасажирський поїзд здійснив із метою визначення можливості курсування на цій дільниці, зокрема для підтвердження динамічних характеристик рухомого складу, визначення максимальних швидкостей руху тощо.

Участь в експериментальній поїздці потяга ЕКр1 взяли представники філії «Українська залізнична швидкісна компанія», заводу-виробника, фахівці відповідних департаментів ПАТ «Укрзалізниця» та господарств регіональної філії «Львівська залізниця».

За попередніми результатами експериментальних рейсів, серйозних зауважень до інфраструктури на цій дільниці не виявлено, рухомий склад подолав маршрут за графіком та зі встановленими швидкостями. За остаточними результатами аналізу всіх показників буде реалізовано комплекс заходів для можливості запровадження регулярного курсування швидкісного поїзда на цій дільниці.

Перейти до вмісту