Ви тут:
Прес-релізи Суспільство Україна 

ПриватБанк розпочав збір коштів для допомоги постраждалим у масштабній ДТП під Запоріжжям

ПриватБанк розпочав збір благодійної фінансової допомоги постраждалим у ДТП у с. Кам’янське Запорізької області.

Клієнти ПриватБанку з усієї України через банкомати, термінали, каси відділень та Приват24 мають можливість висловити співчуття та допомогти сім’ям постраждалих у ДТП, що сталася в Запорізькій області біля села Кам’янське на трасі Харків – Сімферополь. Аварія трапилася 10 серпня близько 14:00, відбулося зіткнення пасажирського маршрутного таксі з вантажним автомобілем. У результаті аварії загинули семеро дітей та один дорослий, ще 16 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Збір допомоги ініційований всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку «Допомагати просто!».

«Як ви знаєте, сталася аварія з трагічними наслідками в с. Кам’янське. Ми висловлюємо щире співчуття сім’ям загиблих, це екстрений випадок. Кожен, хто перераховує кошти на підтримку постраждалих через фонд «Допомагати просто!», обов’язково отримає звіт. Дякуємо всім клієнтам за небайдужість», – зазначила Анна Павлова, директор благодійного фонду.

Перерахувати допомогу можна через сайт фонду blago.pb.ua, у Приват24, через будь-який банкомат чи термінал ПриватБанку або банківське відділення.

Довідка: Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» – неприбуткова організація, створена з метою здійснення благодійної діяльності в інтересах окремих груп, категорій, які потребують піклування. Фонд було зареєстровано 05.08.2011 року за ініціативи ПриватБанку.

Перейти до вмісту