Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Проблеми ЖКГ та матеріальна допомога: з чим полтавці зверталися на прийом до міського голови

Сьогодні міський голова Олександр Мамай провів черговий прийом громадян, під час якого розглянув більше 10 звернень.

Під час зустрічі з очільником міста, полтавці піднімали питання, що найбільше їх хвилюють. Зокрема, такі стосувалися проблем житлово-комунальної галузі: ремонтів труб, покрівель та під’їздів, заміни вікон, облаштування прибудинкової території тощо.

Також зверталися мешканці міста і з проханням надати матеріальну допомогу на лікування або придбання дороговартісних медикаментів. Зверталися до мера і з приводу отримання житла. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Поспілкувавшись з заявниками, міський голова Олександр Мамай надав відповідні доручення заступникам, а також керівникам профільних управлінь. Їх виконання знаходиться на особистому контролі мера Полтави.

Не обійшлося під час особистого прийому громадян і без подяки. Так, до Олександра Федоровича звернулася полтавка зі словами вдячності за підтримку в організації та проведенні інтеграційного табору та базі дитячого оздоровчого центру «Орлятко», що в селі Матвіївка Котелевського району. Зокрема, програмою соціального захисту «Турбота» передбачені кошти на проведення іпотерапії для відпочивальників інтеграційного табору.

Цьогоріч оздоровча ініціатива для діток з інвалідністю діятиме уже втретє. Оздоровлюватимуться тут 40 дітей з особливостями розвитку.

Перейти до вмісту