Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Прес-конференція організаторів Всеукраїнського екологічного Фестивалю документального кіно «Полтава-Док»

Завтра, 28 серпня, о 10:00 в ОКІА “Новини Полтавщини” (м.Полтава, вул.Соборності, 45, кім.517) відбудеться прес-конференція організаторів Всеукраїнського екологічного Фестивалю документального кіно «Полтава-Док».

З 7 по 9 вересня ми знов з Вами зустрінемось на знайомому і доброму восьмому Всеукраїнському екологічному Фестивалі документального кіно «Полтава-Док».

На Фестивалі буде демонструватись 32 фільми, з них 11 – номінація «Людина та природа» і 21 в номінації «Мистецтво жити». Поза конкурсом оголошено два фільми «Скліфасовський М.В. Подорож зкізь час» і документальний фільм «Репетиція», що вперше полтавці побачили восени на проекті «5-й рік війни». Наш Фестиваль знають в Україні та за межами держави. Полтава має свій Фестиваль документального фільму. До речі, перший та єдиний екологічний в Україні. Відбір фільмів ретельний. Вже точиться спір в журі відносно заявлених робіт. Вся кухня Фестивалю на очах глядачів! Ніяких кулуарів! Відкриємо трохи завісу. В цьому році на Фестиваль допущені анімаційні фільми. Це як пілотний проект.

Фестиваль буде проходити як завжди, без апломбу, зайвого рекламного галасу та пафосу.

Приємних вихідних та перемог в «Полтава-Док»!

Перейти до вмісту