Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Пирятинщині планують забезпечити якісним інтернетом всю громаду

Учора міський голова Пирятинської ОТГ  зустрівся  з представниками Полтавської філії ПАТ “Укртелеком“.

Міський голова Олексій Рябоконь  зазначив, що інтернет сьогодні – це стабільність, якість та найсучасніші технології для суспільства. Наша громада повинна мати повний спектр телекомунікаційних послуг, які б давали можливість вільно спілкуватися та використовувати сучасні інформаційні технології у роботі та побуті.

На даний час не всі населені пункти ОТГ, а саме, села Верхоярівка  та Калинів Міст, мають доступ до Інтернет-послуг. Тому і  виникло питання щодо запрошення провайдерів  до обговорення та можливо подальшої  співпраці. Першими з них відгукнулося ПАТ “Укртелеком“.

Віталій Чашкін, начальник відділу продажів бізнес-сегменту Полтавської філії ПАТ “Укртелеком“, зауважив, що товариство є лідером ринку швидкісного фіксованого  доступу до мережі Інтернет та займає провідні позиції на ринку фіксованої телефонії.  Основний напрям роботи – заміна старої мережі на оптиковолоконну, яка, на відміну від інших провайдерів, прокладається під землею та має безумовні переваги перед іншими надавачами послуг, так як погодні умови (грози, вітри) не впливають на неї.

Як перший етап реалізації співпраці розглядається пропозиція підключення до мережі закладів комунальної власності із подальшою можливістю розширення локацій, в тому числі і в сільських населених пунктах.

Перейти до вмісту