Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молодикам, які побили полтавського журналіста в партійному офісі, повідомили про підозру

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру двом зловмисникам, які побили та силою виштовхали місцевого журналіста з офісу голови Полтавського осередку однієї з партій. Про це повідомили у прокуратурі Полтавщини.

Встановлено, що чоловік, який є місцевим журналістом, для розмови із головою Полтавського осередку однієї із партій прийшов до його офісу. У цей час до приміщення зайшли молодики, один з яких почав нецензурно висловлюватися на адресу журналіста, а потім почав наносити численні удари останньому. Після цього до потерпілого підійшов ще один молодик 1992 р.н., який почав кулаками бити журналіста по обличчю.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої щелепи зі зміщенням, закритої черепно-мозкової травми головного мозку.

За процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури двом молодикам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) КК України.

Враховуючи, що один із підозрюваних переховується від правоохоронних органів, останнього оголошено у державний розшук.

Прокуратура Полтавської області закликає громадян повідомляти будь-яку інформацію, яка може бути корисною для слідства щодо місцеперебування підозрюваного Алоєва Мустафи Алійовича за номерами телефонів (0532) 51-77-28, (0532) 51-77-02.

Досудове розслідування триває, молодикам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 3 років.

Перейти до вмісту