Ви тут:
Суспільство Україна 

МІУ підписало новий контракт з гендиректором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським

Сьогодні Міністерство інфраструктури України підписало новий контракт з Ігорем Смілянським. Він призначений генеральним директором ПАТ «Укрпошта». 

«Те, що робить Ігор Смілянський на Укрпошті – фантастичні речі, які ще декілька років тому вважались взагалі недосяжним. Коли ми говоримо про електронну комерцію, про оновлення рухомого складу та закупівлю нових комп’ютерів, нещодавнє оголошення будування нового логістичного центру – це все здобутки Смілянського та його команди», – наголосив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян. 

«Дякую за довіру нашому акціонеру. Перші два роки були присвячені фундаментальним змінам, ми руйнували «совок» та закладали нові основи, наводили лад на базовому рівні. Відтепер наше завдання – реалізувати величезний потенціал компанії, розуміючи її значення для країни», – зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. 

Новий контракт укладений строком на три роки (до 30 червня 2021). 

Нагадаємо, що за минулий рік Укрпошта збільшила свій дохід майже на 19%, він становив 5,5 млрд грн. Середня заробітна плата в компанії за 2 роки зросла на 91%. 

Укрпошта оновила шосту частину автопарку та почала комп’ютеризацію сільських відділень. З початку поточного року NPS (індекс лояльності клієнтів) компанії зріс на 25%. 

Перейти до вмісту